Kasztok
 Kasztok
Monday 28 May 2018 - 08:38:49
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Human:

A Lineage II világának emberei hasonlóak a modernkor emberéhez. Uralják a világ nagyobb részét, és a népességben is felülmúlják a többi fajt.
A faj különleges képességei: Bár az embereknek nincs különleges képességük, erősségük, hogy minden faj közül a legtöbb irányban képesek specializálódni.
Jellemvonások: Az emberek kiegyensúlyozottak minden tulajdonságban.


Elf:

Az elfek a víz istenét követik, és természetüknél fogva kötődnek az erdőkhöz és vizekhez. Testük karcsú, hajlékony, fülük hosszú, szépségben túltesznek a többi fajon. Az óriások kora alatt az elfek kezében volt a hatalom. Az óriások bukása után, hatalmi befolyásuk csökkent. Ma már csak kis részét népesítik be az erdőknek.
A faj különleges képességei: Hosszabb ideig képesek a víz alatt maradni, és kisebb sérüléseket szenvednek magasabb helyekről leugorva.
Jellemvonások: Gyorsak támadásban, varázslásban. Éles szemük miatt jó céllövők, mozgékonyságuknak köszönhetően könnyen kitérnek a támadások elől. Támadó erejük azonban kisebb a többi fajnál.


Dark Elf:

A sötételfek régen semmiben sem különböztek a felszíni elfektől, ám amikor a feketemágiát kezdték használni az emberekkel folytatott háborúk során, száműzték őket. A háborút elvesztették, de a mágia sötét oldalát továbbra is tanulmányozták. Sok mindenben hasonlítanak felszíni rokonaikhoz, külalakjukban azonban jelentős az eltérés, magasabbak, bőrük szürkés-kékes, hajuk fehér. Shilent, a halál istennőjét követik.
A faj különleges képességei: Hosszabb ideig képesek a víz alatt maradni, és kisebb sérüléseket szenvednek magasabb helyekről leugorva.
Jellemvonások: Magas erejük, és inteligenciájuk miatt támadásaik erősek.


Ork:

Az orkokat a tűz gyermekeinek is mondják. Az összes faj közül az orkok a legerősebbek. Az óriások pusztulása után képesek voltak lerázni az elfeket, és Aden legerősebb faja lettek. Később azonban az elf-ember szövetség legyőzte őket, és visszahúzódtak Elmore jeges területeire.
A faj különleges képességei: Nagy ellenállással rendelkeznek a különböző negatív hatások ellen, például a mérgek, és a betegségekkel szemben.
Jellemvonások: Kimagasló a fizikai erejük; élet- és mentálisenergiájuk is magas. Az elszenvedett nagy ütések kábulatából hamar felocsúdnak Ellenben mozgásuk lassú, lassan támadnak és varázsolnak. Rossz céllövők, és elhajolni is nehezen tudnak a gyors támadások elől.


Dwarf:

A törpék a föld gyermekei, ismertek erős fizikumukról, kíváncsi természetükről és barkácsolási vágyukról. Az óriások pusztulása után a törpék mindig próbáltak a legerősebb faj oldalára állni. Ennek ellenére mégis elszigetelődtek a többi fajtól - a többi faj idegenkedett a nyerészkedő természetüktől. A társadalmi szerkezetük leginkább egy óriás vállalathoz hasonlítható, híresek üzleti érzékükről. A törpék hivatásukat tekintve két nagy csoportba sorolhatók. A Scavenger-ek gyűjtik be a szükséges nyers anyagokat, míg az Artisan-ok készítik belőlük a messzeföldön híres törpe remekműveket.
A faj különleges képességei: Hátizsákjuk több tárgy befogadására képes és a többi fajhoz viszonyítva nagyobb terhet is képesek cipelni.
Jellemvonások: Összességében a törpék rendkívüli fizikai erejükkel tűnnek ki a többi faj közül


Kamael:

A Kamaelek a mítoszok korában születtek. Létezésüket sokáíg csak legendának gondolták. Állítólag az istenek az ő képmásukra teremtették meg az öt fajt.
Egy elszigetelt helyen, Dark Elf Village-től nyugatra egy szigeten, Isle of Souls-on várták hogy eljöjjön az ő idejük. Istennőjük Mother Nornil hívására végül előjöttek.
Faj Különleges Képessége: A Kamael, a sötétség rokona. Ezért képesek a sötétséget irányítani, vagy saját védelmükre, vagy az ellenségeiket gyengítik vele.
Ezenkívűl a legyőzött ellenségeik lelkét képesek magukba szívni, ezálltal is erősítve magukat. A begyűjtött lelkek erejéből a fekete-mágia segítségével, különleges képességeket tud előhívni. A Kamael csak könnyű páncélokat (light armor) tud viselni és a mágia visszatöltődésükre 60%-os büntetés módosítót kapnak.

Online
Vendégek: 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 5, legújabb: Proff
Dátum / Idő
 
Chatbox
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztráljVulgaris
25 May : 17:55
Üdv minden kedves látogatónak
Oldal létrehozási idő: 0.0253 másodperc, 0.0042 lekérdezési idő. Memória használat: 1,777kb