Baium Quest
 Baium Quest
Friday 25 May 2018 - 12:04:08
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
A questet Adenban kell felvenni a Dark-elf guildban Hanellinnél.

Az első utad Silent Valleyban/Forsaken Plainsba vezet Yamazhi ölésre.

A következő lépés, hogy menjünk vissza Hanellinhez. Ő három levéllel fog megjutalmazni téged, amit tovább is kell vinned.

1. Levél:

Aden udvarában (kint a vár felé vezető úton), kell találkoznod Claudiával. Ő elküld téged a Cementery-be. Ott egy ládával kell beszélni, amiből előjön egy mob. Őt le kell ölni, majd szintén beszélni a ládával és meg is kapod az itemet.

2. Levél:

Dark Elf villageben kell intézni a második levelet. Itt a templomban kell megkeresni Magister Harnet. Ő elküld téged Swamplandra. Itt egy ládával kell beszélni, ami kicsit elvan rejtve, viszont mielőtt ezt megtennéd a láda közelében kicsit feljebb van egy questmob. Őt meg kell ölni, majd így beszélni a ládával és kész is van.

3. Levél:

Ezután már csak egy maradt hátra. Elsőnek Giranban kell beszélni Martiennel. Majd ő elküld minket Tanor Canyonba és ott a hegy tetején lesz a láda így meglesznek az itemek így utunk vissza vezet Hanelinhez, viszont neki szüksége van 1 healing potira és 5 antidote-ra amit megvehetsz a grochery-ben.

Ezután kattints a I WANT TO MAKE MONEY-ra, így kaphatsz még 9 rongyot az az 1 db mellé.

De ahhoz hogy 9 db ajándék rongyot kapj, nem kell mást tenned, mint hogy rongyot be kell véreztetni TOI 7-en. Itt ölni kell Overlordot. Ha bevéreződött akkor vissza kell menni Hanelinhez és megtarthatod a rongyot + a 9 ajándék darabot.
Online
Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 5, legújabb: Proff
Dátum / Idő
 
Chatbox
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztráljVulgaris
25 May : 17:55
Üdv minden kedves látogatónak
Oldal létrehozási idő: 0.0238 másodperc, 0.0053 lekérdezési idő. Memória használat: 1,766kb